Onderwerpen

Goede voorbeelden komen ook aan de orde

Hoe kunnen de eerste- en tweedelijn hun aanbod zo inrichten en op elkaar afstemmen dat de zorg en de locatie beter afgestemd wordt op de patiënt? Hiervoor is visie en moed nodig bij alle betrokken partijen. Daarnaast vergt het ook een flinke dosis doorzettingsvermogen en een echte wil en bereidheid tot samenwerking. Dit congres beoogt deelnemers hierbij te ondersteunen. Door actuele kennis en goede voorbeelden te delen. En door mensen een platform te bieden om met elkaar in discussie te gaan en samen na te denken over structurele kwaliteitsverbetering van de juiste zorg op de juiste plek.

Sprekers en Keuzesessies

Naast plenaire sprekers zijn er twee rondes met keuzesessies. Hier komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van regionaal tot landelijk. De verschillende sessies kunt u hier bekijken.

Flitspresentaties

Een van de keuzesessies bestaan uit meerdere flitspresentaties. Wij zoeken nog enkele sprekers die als ‘flitspresentator’ in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond de Ambulantisering van de GGz willen bespreken. Interesse? Stuur dan vóór 1 oktober 2020 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: petraschimmel@guusschrijversacademie.nl. Nadat we een keuze gemaakt hebben uit de aanmeldingen, vermelden we deze op de website.

Het programma en de sprekers kunt u hier bekijken. Alle andere informatie over het congres vindt u hier.