Praktische informatie

Voor wie?

Het 19e Nationale Spoedzorgcongres op 8 november 2018 is bedoeld voor zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, RvB leden, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, inkopers zorgverzekeraars, projectleiders, organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van nationale instanties, brancheorganisaties en patiënten-groeperingen en alle anderen die op zoek zijn naar mogelijkheden om de acute zorg / spoedzorg te verbeteren en de werkdruk te verlagen.

Programma

Klik  hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, workshops en flitspresentaties.

Prijs

De deelnemerskosten bedragen 345 euro (btw-vrij).
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 7 oktober 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering vanaf 8 oktober 2018 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres.

Accreditatie

Voor dit congres is accreditatie aangevraagd bij diverse beroepsverenigingen. Wilt u weten of accreditatie ook voor uw beroepsgroep is aangevraagd? Neem dan contact op met Petra Schimmel: secretariaat@guusschrijvers.nl. Let op: Accredtiatie-aanvragen dienen minimaal zeven weken voor het congres ingediend te worden om tijdig goedgekeurd te worden.

Workshops en parallelsessies

Er zijn drie series met workshops en parallelsessies. Elke serie bestaat uit vijf workshops/sessies. Aanmelden voor de workshopsessies kan bij binnenkomst op 8 november vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij zelf vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 345,00

Datum

8 november 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.