Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over de juiste zorg op de juiste plek op 16 november is bedoeld voor zorgprofessionals (artsen, specialisten en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen en huisartsenpraktijken, medewerkers van zorgverzekeraars, onderzoekers, projectleiders,organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties en patiënten-groeperingen en alle anderen die geïnteresseerd zijn in geïntegreerde zorginitiatieven, waarbij de patiënt centraal staat.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, workshops, parallelsessies en flitspresentaties.

Prijs

320 euro (btw-vrij).
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 15 oktober 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering vanaf 16 oktober 2018 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres over geïntegreerde zorg van eerste- en tweedelijn. Wim Schellekens (Strategisch adviseur en oud-hoofdinspecteur) is dagvoorzitter.

Accreditatie

Voor dit congres is accreditatie aangevraagd bij diverse beroepsverenigingen. Wilt u weten of accreditatie ook voor uw beroepsgroep is aangevraagd? Neem dan contact op met Petra Schimmel: secretariaat@guusschrijvers.nl. Let op: Accredtiatie-aanvragen dienen minimaal zeven weken voor het congres ingediend te worden om tijdig goedgekeurd te worden.

Parallelsessies en workshops

Er zijn drie series met parallelsessies en workshops rond de volgende thema’s:

  • Gezamenlijke behandeling en begeleiding in de eerste- en tweedelijn.
  • Meekijkconsulten, telemedicine en telediagnostiek.
  • Randvoorwaarden om substitutie te bevorderen.
  • Het trainen van vaardigheden om samenwerking tussen eerste- en tweedelijn en tussen ziekenhuizen te bevorderen en verbeteren.

Bij de parallelsessies staan goede voorbeelden van innovaties en projecten van de juiste zorg op de juiste plek centraal. In sommige sessies treden ook flitspresentatoren op. Aanmelden voor de sessies en workshops kan bij binnenkomst vanaf 8.45 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

De congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij zelf vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 320,00

Datum

16 november 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.