Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over de invloed van patiënten in de curatieve zorg op 12 april 2019 is bedoeld voor leden van cliëntenraden, patiëntenverenigingen en patiëntenorganisaties, curatieve zorgorganisaties, zorgverleners, projectleiders, organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, zorgverzekeraars, onderzoekers, vertegenwoordigers van brancheorganisaties en alle anderen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden rond patiëntenparticipatie.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies en workshops.

Prijs

295 euro (btw-vrij). Vertegenwoordigers van cliëntenraden: 195 euro (btw-vrij). Hiervoor is een kortingscode noodzakelijk.
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 11 maart 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren kan schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Bij annulering vanaf 12 maart 2018 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie en het LSR, landelijk steunpunt (mede)zeggenschap, organiseren het congres over de invloed van patiënten in de zorg.

Parallelsessies

Er zijn drie rondes met parallelsessies rond de de volgende thema’s:

  • Individuele belangenbehartiging
  • Collectieve belangenverwachting
  • Zorgverzekeringen

Aanmelden voor de sessies kan bij binnenkomst vanaf 8.45 uur. Meer informatie vind je in het programma.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 295,00

Datum

12 april 2019

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.