Praktische informatie

Voor wie?

Het congres ‘Vroeg begonnen, veel gewonnen!’ is interessant voor kinderartsen, huisartsen en hun praktijkondersteuners, verloskundigen, kraamverzorgenden, gynaecologen, jeugdteams, wijkteams en centra voor jeugd en gezin en in de gespecialiseerde jeugdhulpverlening. Maar zeker ook voor leidinggevenden bij gemeenten, jeugd- en opvoedhulporganisaties, jeugdbeschermingsorganisaties, verzekeraars en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het structureel verbeteren van de kansen van kinderen in de eerste duizend dagen.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies, workshops en flitspresentaties.

Prijs

De deelnemerskosten zijn 335 euro (btw-vrij).
Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op: secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 16 april 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 17 april 2019 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

Het congres ‘Vroeg begonnen, veel gewonnen!’op 17 mei 2019 wordt georganiseerd door de Guus Schrijvers Academie in samenwerking met de JeugdZaak.

Accreditatie

Het congres is geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), Kwaliteitsregister Verloskundigen, Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) , het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V en V&VN) en het KNOV.

Parallelsessies, workshops en flitspresentaties

Er zijn twee rondes met vier parallelsessies en praktijkgerichte workshops waaruit je kunt kiezen. Aanmelden voor de sessies en workshops kan bij binnenkomst vanaf 8.45 uur. Meer informatie vind je in het programma.
Het plenaire programma bevat vier flitspresentaties over nieuwe interventies en recente ontwikkelingen die kinderen een kansrijke start bieden.

De congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 335,00

Datum

17 mei 2019

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.