Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over regionale samenwerking tussen ziekenhuizen op 26 juni 2019 is interessant voor leden van Raden van Bestuur van ziekenhuizen, medisch specialistische bedrijven en coöperaties, leden van Raden van Toezicht van ziekenhuizen, divisiemanagers, RVE-managers, afdelingshoofden en specialistenvertegenwoordigers. Maar ook voor patiëntenorganisaties en -vertegenwoordigers, zorgmanagers, zorgverzekeraars, bestuursorganen, beleidsmakers van overheidsorganisaties, organisatieadviseurs, politici en alle anderen die mee willen denken over de toekomst van de Nederlandse ziekenhuiszorg.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies, workshops en flitspresentaties.

Prijs

De deelnemerskosten bedragen 495 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 25 mei 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 26 mei 2019 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres. De inhoud van het congres wordt verzorgd door Prof. Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health) en Wim Schellekens (strategisch adviseur, oud-hoofdinspecteur en ziekenhuisbestuurder).

Parallelsessies

Er zijn twee rondes met vier parallelsessies waaruit u kunt kiezen. Aanmelden voor de sessies kan bij binnenkomst vanaf 12.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 495,00

Datum

26 juni 2019

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.