Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over de juiste acute zorg op de juiste plek op 6 november 2019 is interessant voor zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen en paramedici), directies, zorgmanagers en beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, huisartsenposten, ambulancezorg, de VVT sector en het sociale domein.
Ook inkopers bij zorgverzekeraars, projectleiders, organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van nationale instanties, brancheorganisaties, patiëntengroeperingen en alle anderen die mee willen denken over de (her)inrichting en kwaliteit van de acute zorg en spoedzorg zijn van harte welkom.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies en flitspresentaties.

Prijs

Tot en met 1 september 2019 kunnen deelnemers gebruik maken van een vroegboekkorting en betalen dan 310 euro (btw-vrij). Vanaf 2 september 2019 zijn de deelnemerskosten 350 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 5 oktober 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 6 oktober 2019 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het 20ste Spoedzorgcongres. Het congres wordt inhoudelijk samengesteld door Jack Versluis (Bestuurder Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) en prof. Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health). Arold Reusken (Hoofd bureau Landelijk Netwerk Acute Zorg) zal het congres voorzitten.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Parallelsessies

Er zijn drie rondes met elk drie parallelsessies waaruit u kunt kiezen. Aanmelden hiervoor kan bij binnenkomst vanaf 08.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Flitspresentaties

Twee van de parallelsessies bestaan uit een aantal flitspresentaties.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, petraschimmel@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 350,00

Datum

6 november 2019

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.