Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over de juiste zorg op de juiste plek en de hoofdlijnenakkoorden op 28 november 2019 is interessant voor: zorgprofessionals (artsen, specialisten, apothekers en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen en huisartsenpraktijken. Maar ook voor beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars en gemeenten, onderzoekers, projectleiders, organisatieadviseurs, e-health- en ICT-leveranciers, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, patiëntengroeperingen en alle anderen die geïnteresseerd zijn in geïntegreerde zorginitiatieven, waarbij de patiënt centraal staat.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies en flitspresentaties.

Prijs

Tot en met 22 september 2019 kunnen deelnemers gebruik maken van een vroegboekkorting en betalen dan 295 euro (btw-vrij). Vanaf 23 september 2019 zijn de deelnemerskosten 345 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 27 oktober 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 28 oktober 2019 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres over ‘de juiste zorg’ en de hoofdlijnenakkoorden. Het congres wordt inhoudelijk vormgegeven door zorgmanager Ward Bijlsma en Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health).

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Keuzesessies

Er zijn drie rondes met elk drie of vier keuzesessies waaruit u kunt kiezen. Aanmelden hiervoor kan bij binnenkomst vanaf 09.15 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Flitspresentaties

Drie van de keuzesessies bestaan uit een aantal flitspresentaties. Wij zoeken nog enkele sprekers die als ‘flitspresentator’ in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond de Juiste Zorg op de Juiste Plek en/of de hoofdlijnenakkoorden willen bespreken. Interesse? Stuur dan vóór 15 oktober 2019 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

De congres app

Deelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, petraschimmel@guusschrijversacademie.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 345,00

Datum

28 november 2019

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.