Praktische informatie

Voor wie?
Lijnmanagers uit de zorgbrede zorgsector; ( locatiemanagers, afdelingsmanagers, divisiemanagers, RVE managers, HR managers, praktijkmanagers en praktijkhouders, uit de eerste/tweede lijns ; zvw, ggz, wlz en wmo, gefinancierde zorg. Daarnaast vanzelfsprekend ook voor adviseurs, onderzoekers, beleidsmakers en mensen werkzaam in de medische/farmaceutische industrie.

Prijs
€ 349,- van BTW vrijgesteld
Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is mogelijk tot en met 30 september 2019 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 30 september 2019 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie
De Guus Schrijvers Academie organiseert deze studiedag Zorg die werkt om Zorgprofessionals te behouden,de actuele stand van zaken. De Studiedag wordt inhoudelijk vormgegeven door Lars Naber, Janneke van Vliet en Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health).

Contact
Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, 06-53370437.

Prijs

€ 349,00

Datum

31 oktober 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.