Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over de kwaliteit en de bekostiging van de langdurige (24 uurs) zorg is bedoeld voor zorgmanagers, leidinggevende professionals en beleidsmakers van verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties, zorgkantoren en andere langdurige zorgorganisaties; leidinggevenden in de (langdurige) geestelijke gezondheidszorg; inkopers en beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars en zorgkantoren; vertegenwoordigers van brancheorganisaties, ouderenbonden en patiënten- en gehandicaptenorganisaties; beleidsmedewerkers van overheidsinstanties, ervaren hulpverleners en alle anderen die werkzaam zijn of interesse hebben in de langdurige (24 uurs) zorg.

Prijs

320 euro (btw-vrij).

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 15 februari 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering vanaf 15 februari 2018 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres.

Workshops

Zowel ‘s ochtends als ‘s middags zijn er twee rondes met workshops. U kunt in totaal dus vier workshops bijwonen. Een van de workshops bestaat uit een aantal flitspresentaties. Aanmelden voor de workshops kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Interactief

Er is uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

 

Prijs

€ 320,00

Datum

15 maart 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.