Praktische informatie

Voor wie?

Het congres DE EERSTE LIJN 2020 – 2030: REGIONALISATIE, ZORGVERNIEUWING EN GOVERNANCE op vrijdag 6 maart 2020 is interessant voor: zorgprofessionals (artsen, praktijkondersteuners van huisartsen, wijkverpleegkundigen specialisten, apothekers en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van eerstelijnsorganisaties, laboratoria, gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Maar ook voor beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars en gemeenten, onderzoekers, projectleiders, organisatieadviseurs, e-health- en ICT-leveranciers, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, patiëntengroeperingen en alle anderen die geïnteresseerd zijn in de geïntegreerde eerste lijn.

Laat u inspireren en kom samen met uw regiopartners naar het eerstelijnscongres!

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, parallelsessies en flitspresentaties.

Prijs

Tot en met 6 januari kunnen deelnemers gebruik maken van een vroegboekkorting en betalen dan 335 euro (btw-vrij). Vanaf 7 januari 202 zijn de deelnemerskosten 365 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 1 februari met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 2 februari 2020 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Stichting Guus Schrijvers Academie organiseert dit congres. Anoeska Mosterdijk, directeur van Ineen, Vera Kampschöer, arts en programmamanager medische zorg van Zorggroep Almere en Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health) hebben het congres inhoudelijk ontworpen in overleg met tal van professionals en beleidsmakers.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing, cluster 1,2 en 3, het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register. Wilt u ook accreditatie laten aanvragen voor uw beroepsgroep, neem dan contact op met secretariaat@guusschrijvers.

Keuzesessies

Er zijn drie rondes met elk vier keuzesessies waaruit u kunt kiezen. Aanmelden hiervoor kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

Flitspresentaties

Er is ruimte voor verschillende flitspresentaties. Wij zoeken nog enkele sprekers die als flitspresentator in tien minuten tijd een goed voorbeeld, onderzoek, of actueel project rond geïntegreerde eerste lijn willen bespreken. Interesse? Stuur dan vóór 15 januari 2020 een mail met daarin kort beschreven wat het onderwerp en doel van de presentatie is naar: petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, petraschimmel@guusschrijversacademie.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 365,00

Datum

6 maart 2020

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.