Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over Hervorming en ambulantisering van de geestelijke gezondheidszorg  27 oktober 2020 is interessant voor:

  • Zorgprofessionals in de basis- en gespecialiseerde ggz (artsen, praktijkondersteuners van huisartsen, huisartsen, wijkverpleegkundigen, specialisten, apothekers en paramedici),
  • Zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van eerstelijnsorganisaties, laboratoria, gezondheidscentra en huisartsenpraktijken.
  • Beleidsmedewerkers van zorgverzekeraars en gemeenten, onderzoekers, projectleiders, organisatieadviseurs, e-health- en ICT-leveranciers,
  • Beleidsmedwerkers van nationale instanties, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, patiëntengroeperingen
  • Alle anderen (professionals) die geïnteresseerd zijn in de ambulante ggz.

Het congres beoogt een ontmoetingsplaats te zijn voor professionals; alle typen professionals werkzaam in de ggz, ggz-bestuurders en managers, wethouders, beleidsmedewerkers van gemeenten en inkopers van ggz bij zorgverzekeraars; kortom voor een ieder met hart en solidariteit met mensen met psychiatrische aandoeningen.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met alle sprekers.

Het congres is zowel op locatie als via een livestream te volgen! Maak de keuze die bij u past!

Prijs

De deelnemerskosten (voor locatie en online) bedragen 369,00 euro (btw-vrij). Bij vier deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met organisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijversacademie.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 1 oktober 2020 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 2 oktober 2020 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en een congresbezoek voor deelnemers en spreker veilig te houden.  

De geldende maatregelen op het moment van het congres (zoals maximale deelnemersaantallen en de 1,5 meter samenleving) zullen worden toegepast. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Wij bieden het congres zowel fysiek (beperkte plekken) als online via een livestream aan. U kunt zelf kiezen welke vorm het beste bij u past. Voor de plekken op locatie is vol = vol.

Indien de adviezen van het RIVM tegen tijd van de uitvoering van het congres zodanig veranderd zijn dat het ook niet met een beperkte groep op locatie door mag gaan dan zullen wij het congres alleen als livestream beschikbaar maken. 

Omdat er maar een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

Het Trimbos Instituut en de Stichting Guus Schrijvers Academie organiseren dit congres. Bert van der Hoek (bestuursvoorzitter Trimbos Instituut) en Guus Schrijvers (gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health) hebben het congres inhoudelijk ontworpen in overleg met tal van professionals en beleidsmakers.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing, cluster 1,2 en 3, het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register. Wilt u ook accreditatie laten aanvragen voor uw beroepsgroep, neem dan contact op met secretariaat@guusschrijvers.nl

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, petraschimmel@guusschrijversacademie.nl, 06-53370437.

We kunnen dit helaas niet vinden. Misschien helpt zoeken.