Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over goede voorbeelden van samenhangende toegang tot ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 16 april 2020 is interessant voor zorgmanagers, leidinggevende/professionals en beleidsmakers van zorgkantoren en gemeenten , verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en andere langdurige zorgorganisaties. Maar ook voor leidinggevenden in de (langdurige)gezondheidszorg, inkopers bij zorgverzekeraars, inkopers WMO en jeugdzorg bij gemeenten, CIZ-indicatieadviseurs, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, wijkteams, ouderenbonden, patiënten- en gehandicaptenorganisaties, borgbemiddelaars, zorgcoördinatoren, borgmakelaars, cliëntondersteuners, interprofessionele coördinatoren en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren en vereenvoudigen van de toegang tot langdurige zorg.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers en interactieve leer

Prijs

349,00 euro (btw-vrij). Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 15 maart 2020 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 16 maart 2020 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres over goede voorbeelden van samenhangende toegang tot ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing, cluster 1,2 en 3, het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register. Wilt u ook accreditatie laten aanvragen voor uw beroepsgroep, neem dan contact op met secretariaat@guusschrijvers.nl

Interactieve studiesessies

Er zijn drie rondes met elk drie interactieve parallelsessies

Aanmelden voor de sessies kan bij binnenkomst vanaf 08.30 uur. Meer informatie vind je in het programma.

De congres app

Deelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 349,00 (btw vrij)

Datum

16 april 2020

Locatie

Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241

Utrecht.

We kunnen dit helaas niet vinden. Misschien helpt zoeken.