Praktische Informatie

Voor wie?

Het congres op 11 juni 2021 is interessant voor kinderartsen, huisartsen en hun praktijkondersteuners, verloskundigen, kraamverzorgenden, gynaecologen, jeugdteams, medewerkers GGZ, wijkteams en centra voor jeugd en gezin en in de gespecialiseerde jeugdhulpverlening. Maar zeker ook voor leidinggevenden bij gemeenten, jeugd- en opvoedhulporganisaties, jeugdbeschermingsorganisaties, verzekeraars en alle anderen die geïnteresseerd zijn in het structureel verbeteren van de kansen van kinderen.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers.

Prijs

  • Regulier tarief 375,00 euro (btw-vrij). Tot 20 mei geld een vroegboek-tarief van 335,00 euro
  • Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 10 mei 2021 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 11 mei 2021 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en een congresbezoek voor deelnemers en spreker veilig te houden.  

De geldende maatregelen op het moment van het congres (zoals deelnemersaantallen en de 1,5 meter samenleving) zullen worden toegepast. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Indien de adviezen van het RIVM tegen tijd van de uitvoering van het congres zodanig veranderd zijn dat doorgaan van een fysiek congres niet verstandig is, dan zullen wij uw hiervan op de hoogte brengen.

Omdat er maar een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 375,00  (btw vrij)

Datum

11 juni 2021

Locatie

Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241

Utrecht.