Praktische Informatie

Voor wie?

Het congres op 19 november 2020 is interessant voor iedereen die betrokken is bij de acute zorg.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers.

Prijs

  • Deelnemerskosten 375,00 euro (btw-vrij)
  • Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.
  • Het congres is zowel op locatie als online te volgen.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 18 oktober 2020 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 19 oktober 2020 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en een congresbezoek voor deelnemers en spreker veilig te houden.  

De geldende maatregelen op het moment van het congres (zoals maximale deelnemersaantallen en de 1,5 meter samenleving) zullen worden toegepast. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Wij bieden het congres zowel fysiek (beperkte plekken) als online via een livestream aan. U kunt zelf kiezen welke vorm het beste bij u past. Voor de plekken op locatie is vol = vol.

Indien de adviezen van het RIVM tegen tijd van de uitvoering van het congres zodanig veranderd zijn dat het ook niet met een beperkte groep op locatie door mag gaan dan zullen wij het congres alleen als livestream beschikbaar maken. 

Omdat er maar een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres, samen met de RAVU en Landelijk Netwerk Acute Zorg.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 375,00 (btw vrij)

Datum

19 november 2020

Locatie

Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241

Utrecht.