Praktische Informatie

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers.

Prijs

  • Deelnemerskosten 379,00 euro (btw-vrij)
  • Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.
  • Het congres is zowel op locatie als online te volgen. Voor plekken op locatie geld; vol = vol.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 3 mei 2021 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 4 mei 2021 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en een congresbezoek voor deelnemers en spreker veilig te houden.  

De geldende maatregelen op het moment van het congres (zoals deelnemersaantallen en de 1,5 meter samenleving) zullen worden toegepast. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Wij bieden het congres zowel fysiek (beperkte plekken) als online via een livestream aan. U kunt zelf kiezen welke vorm het beste bij u past. Voor de plekken op locatie is vol = vol.

Indien de adviezen van het RIVM tegen de tijd van de uitvoering van het congres zodanig veranderd zijn dat doorgaan van een fysiek congres niet verstandig is, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en het congres als webinar beschikbaar maken. 

Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 379,00 (btw vrij)

Datum

4 juni 2021

Locatie

De Reehorst, Ede