Praktische informatie

Voor wie?

Het 7e Nationale e-health congres is bedoeld voor zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals en beleidsmakers in de cure en de care, directeuren en bestuursleden van zorg- en welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars, ICT- en informatiemanagers, managers innovatie, projectleiders, brancheorganisaties en patiëntenverenigingen en alle anderen die werkzaam zijn of interesse hebben in e-health.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 9 oktober 2017 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 9 oktober 2017 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres. Hyleco Nauta (directeur e-Health UMC Utrecht) heeft het congres inhoudelijk mede voorbereid en treedt op als dagvoorzitter.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 345,00

Datum

10 november 2017

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.