Praktische Informatie

Programma

Klik hier voor het volledige programma met sprekers.

Prijs

Deelnemerskosten 1.495,00 euro (btw-vrij) voor 10 colleges van 16.00 tot 19.00 uur.

De cursus zal volgens de geldende RIVM-richtlijnen georganiseerd worden.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 17 december 2021 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail. Bij annulering vanaf 8 december 2021 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en deelname voor deelnemers en spreker veilig te houden.

De geldende maatregelen op het moment van de cursus (zoals deelnemersaantallen en de 1,5 meter samenleving) zullen worden toegepast. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Indien de adviezen van het RIVM tegen de tijd van de uitvoering van de cursus zodanig veranderd zijn dat doorgaan van een fysieke bijeenkomst niet verstandig is, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en de cursus alleen als webinar beschikbaar maken. In dit geval kunt u uw inschrijving ook kosteloos annuleren.

Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert de cursus

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Datum

vanaf 18 januari tot en met 5 april; 10 dinsdagen van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Locatie

Utrecht of online