Praktische informatie

Voor wie?

Het congres op 26 november 2021 is interessant voor iedereen die betrokken is bij de acute zorg.

Prijs

  • Deelnemerskosten 375,00 euro (btw-vrij)
  • Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op petraschimmel@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot en met 25 oktober 2021 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van deelname kan schriftelijk of door middel van e-mail . Bij annulering vanaf 26 oktober 2021 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Belangrijk: 
Wij volgen de voorschriften en richtlijnen, gesteld door het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en een congresbezoek voor deelnemers en spreker veilig te houden.  

De geldende maatregelen op het moment van het congres zullen worden toegepast, op dit moment betekend dit dat we werken met de QR-code voor toegang. Daarnaast zorgen wij voor extra maatregelen en schoonmaak en zijn zaken als desinfectiemiddel en mondkapjes bij de balie beschikbaar.

Wij bieden het congres zowel fysiek als online via een livestream met persoonlijke toegang aan. U kunt zelf kiezen welke vorm het beste bij u past. Voor de plekken op locatie is vol = vol.

Omdat er mogelijk maar een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar zijn raden wij u aan tijdig in te schrijven; vol = vol.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres, samen met de RAVU en Landelijk Netwerk Acute Zorg.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 375,00 (btw vrij)

Datum

26 november 2021

Locatie

Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241

Utrecht.

We kunnen dit helaas niet vinden. Misschien helpt zoeken.