Praktische informatie

Voor wie?

Het congres over geïntegreerde Zorg van eerste- en tweedelijn is bedoeld voor zorgprofessionals (artsen, specialisten en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen en huisartsenpraktijken, medewerkers van zorgverzekeraars, onderzoekers, projectleiders,organisatieadviseurs, beleidsambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties en patiënten-groeperingen en alle anderen die op zoek zijn naar mogelijkheden om van geïntegreerde zorginitiatieven een succes te maken.

Prijs

325 euro (btw-vrij).
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 18 januari 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 18 januari 2018 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres Geïntegreerde Zorg van Eerste- en Tweedelijn.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Workshops

Er zijn drie rondes met verschillende workshops. Sommige workshops bestaan uit een aantal flitspresentaties. Aanmelden voor de workshops kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

De congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij zelf vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel,  secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 325,00

Datum

15 februari 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.