Praktische informatie

Voor wie?

Het 18e Nationale Spoedzorg Congres is bedoeld voor zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, RvB leden, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, inkopers zorgverzekeraars, onderzoekers, innovatoren, projectleiders en organisatieadviseurs, vertegenwoordigers van nationale instanties, wetenschappelijke verenigingen en brancheorganisaties, leden van patiënten-groeperingen en alle anderen die werkzaam zijn op- of interesse hebben in spoedzorg.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 5 september 2017 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 5 september 2017 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het 18e Nationale Spoedzorg Congres.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Workshops

Er zijn twee rondes met verschillende workshops. Aanmelden voor de workshops kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vindt u in het programma.

De congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij zelf vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 325,00

Datum

6 oktober 2017

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.