Praktische informatie

Voor wie?

Het  congres over de relatie tussen medisch specialistische bedrijven en ziekenhuisbestuurders is bedoeld voor leden van Raden van Bestuur van ziekenhuizen, medisch specialisten, bestuur en directies van medisch specialistische bedrijven en coöperaties, leden van Raden van Toezicht van ziekenhuizen, specialistenvertegenwoordigers in stafbesturen, ondernemingsraden en andere overlegorganen, accountmanagers van zorgverzekeraars, organisatieadviseurs en specialisten actief in de Federatie van Specialisten of de KNMG.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 17 april 2017 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van uw deelname kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 17 april 2017 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres. De congrescommissie bestaat uit Wim Schellekens, oud hoofdinspecteur Curatieve zorg, ziekenhuisbestuurder en huisarts en Guus Schrijvers, gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Public Health bij het UMC Utrecht.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 495,00

Datum

19 mei 2017

Locatie
De Reehorst

Bennekomseweg 24
6717 LM EDE