Praktische informatie

Voor wie?

Het congres Patiëntenrecht in ontwikkeling is bedoeld voor mensen die direct of zijdelings met gezondheidsrechtelijke vragen te maken krijgen, zoals zorgprofessionals (artsen, specialisten en paramedici), zorgmanagers, leidinggevende professionals, klachtfunctionarissen, docenten gezondheidsrecht in HBO en WO, juristen, leden van cliëntenraden en vertrouwenspersonen en bestuurders en medewerkers van patiëntenverenigingen.

Prijs

290 euro (btw-vrij).
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 13 maart 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren van jouw deelname kun je schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 13 maart 2018 ben je het gehele bedrag verschuldigd. Indien je onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van jouw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

Inhoudelijk is het congres voorbereid door gezondheidsjurist Monique Biesaart en oud-hoogleraar Public Health van het UMC Utrecht Guus Schrijvers. De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres.

Parallelsessies

Er zijn vier rondes met steeds twee parallelsessies. Sommige parallelsessies bestaan uit een aantal flitspresentaties. Aanmelden kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Meer informatie vind je in het programma.

Contact

Voor vragen kun je mailen of bellen met Petra Schimmel,  secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 290,00

Datum

13 april 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.