Praktische informatie

Voor wie?

Het congres Concentratie en spreiding van ziekenhuisfuncties is bedoeld voor leden van Raden van Bestuur van ziekenhuizen, bestuur en directies van medisch specialistische bedrijven en coöperaties, leden van Raden van Toezicht van ziekenhuizen, specialistenvertegenwoordigers in (staf)besturen, patiëntenorganisaties en –vertegenwoordigers, zorgverzekeraars, banken, bestuursorganen, beleidsmakers van overheidsorganisaties, organisatieadviseurs, politici en alle anderen die mee willen denken over de toekomst van de Nederlandse ziekenhuiszorg.

Programma

Klik hier voor het volledige programma met plenaire sprekers, workshops en flitspresentaties.

Prijs

495 euro (btw-vrij).
Bij vijf deelnemers of meer geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met congresorganisator Petra Schimmel op secretariaat@guusschrijvers.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot 1 mei 2018 met recht op restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleren kunt u schriftelijk of door middel van e-mail doen. Bij annulering na 30 april 2018 bent u het gehele bedrag verschuldigd. Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan is een collega – in het bezit van uw bevestigingsbrief – van harte welkom.

Organisatie

De Guus Schrijvers Academie organiseert het congres. De inhoud van het congres is in handen van Prof. Guus Schrijvers, gezondheidseconoom en oud-hoofdinspecteur en ziekenhuisbestuurder Wim Schellekens.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd.

Workshops en flitspresentaties

Er zijn twee rondes met workshops waarin u steeds kunt kiezen uit drie onderwerpen. Hier komen lessen uit veel voorbeelden ter sprake. De workshops zijn bij uitstek de plaats om met elkaar en met de sprekers in discussie te gaan. Aanmelden kan bij binnenkomst vanaf 8.30 uur. Eén van de workshops bestaat uit een aantal flitspresentaties. Meer informatie over de workshops vindt u in het programma.

De congres app

Congresdeelnemers kunnen op de dag zelf via een app op hun mobiele telefoon, laptop, of tablet vragen beantwoorden van sprekers. Ook kunnen zij zelf vragen stellen of op stellingen reageren. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om sprekers en presentatoren te ontmoeten en vragen te stellen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen met Petra Schimmel, secretariaat@guusschrijvers.nl, 06-53370437.

Prijs

€ 495,00

Datum

31 mei 2018

Locatie
Galgenwaard Utrecht

Herculesplein 241
Utrecht.